Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Leadership |
|

O sută de angajați ai companiei Procter&Gamble vor munci pe șantierul Habitat for Humanity

În săptămâna națională a voluntariatului, între 11 și 15 mai, 100 de angajați ai companiei Procter & Gamble vor munci pe șantierul Habitat for Humanity România din Ploiești.
Voluntari P&G pe santierul Habitat for Humanity (2)

Voluntarii vor pregăti fundația pe care va fi ridicat un qvadruplex, care va deveni casă pentru patru familii din comunitate.

Procter&Gamble susține misiunea Habitat for Humanity în România din anul 2013, prin importante donații financiare, produse de igienă și voluntari. La nivel internațional, colaborarea cu P&G cu Habitat for Humanity a început încă din 2004 și peste 2,000 de voluntari ai companiei P&G au lucrat pe șantierele din întreaga lume, în parteneriat cu Habitat for Humanity pentru eradicarea locuirii sărăcăcioase sprijinind astfel peste 12,000 de familii din 18 țări.

Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România, a declarat: „P&G este una dintre companiile care se implică cu devotament și generozitate în comunitățile vulnerabile și care lucrează împreună cu angajații din întreaga lume să schimbe viețile celor mai puțin norocoși. Suntem recunoscători și mulțumim pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului și sperăm să continuăm acest parteneriat mulți ani de acum înainte”.

 

La rândul său, Cornelia Șofronie, Communications Manager P&G, a spus: „Mărcile P&G, ca de exemplu, Ariel, Fairy, Tide, Bonux, Pampers, Head&Shoulders, Gillette și multe altele au fost întotdeauna un ajutor real, care au contribuit la îmbunătățirea vieții consumatorilor. Suntem mândri de impactul pozitiv pe care mărcile și angajații P&G îl aduc în viețile familiilor din întreaga lume”.

Habitat for Humantiy România va construi, între 2015 și 2016, două qvadruplexuri pentru opt familii din Ploiești. În anul 2015 va fi ridicat primul qvadruplex.

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au un loc decent în care să trăiască. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii