Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

O săptămână plină cu rechini pe Discovery Channel

shark_week.jpg
Discovery Channel difuzează între 24 și 31 august, în fiecare zi de la ora 23:00, un nou grupaj de programe sub titlul Shark Week, care începe cu emisiunea „Mușcătura rechinului”, prezentând imagini cu atacuri ale celor mai periculoși rechini din lume, potrivit unui comunicat al companiei, preluat de Media Expres.

Din program mai fac parte emisiunile lui Dave și Cody – „Supraviețuire în doi” și „Vânătorii de mituri”, care explorează miturile legate de rechini, încercând să descopere adevărul. În „Marele rechin alb: Captură imposibilă” o echipă de cameramani pleacă în Africa de Sud, încercând să captureze imagini cu un atac de rechin dintr-un unghi din care nu a mai fost văzut vreodată.

Săptămâna Shark Week este prezentă și în mediul digital pe sharkweek.discovery.ro, în perioada 19 – 31 august, iar pe tablete și smartphone se poate descărca Shark Week din AppStore sau GooglePlay. Microsite-ul conţine mai multe secţiuni cu informaţii despre emisiunile de pe TV, diverse specii de rechini și un test de personalitate. Aplicația de tip Augmented Reality permite utilizatorilor să includă în fotografiile personale imaginea unui rechin obţinut după scanarea codului QR de pe microsite, Facebook sau în alte locaţii offline.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din compania media Discovery Communications. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 14 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top.

Programele sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonaţi din 118 ţări, de pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii