Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

ForbesLife |
|

O româncă a creat unul dintre cele mai exclusiviste spa-uri din Ucraina

Spa-ul a fost conceput de o firmă de consultanţă în domeniul wellness  din Braşov.
Oana Manole

Oana Manole, consultant spa din Braşov, a creat unul dintre cele mai exclusiviste spa-uri din Ucraina – Tsarsky Club din Kiev, unde numai dotarea acestuia ( tratamente, salon, produse retail şi profesionale, echipamente, uniforme) a costat aproximativ 350.000 de dolari, fără a lua în calcul designul și mobilierul sau zonele termale și piscina. Spa-ul inaugurat în 2014 are 6 cabinete multifuncţionale şi un salon. Zona termală este dublă, are salină, hammam, russian banya (saune), fântână de gheaţă, piscină interioară, piscină pentru copii şi piscină exterioară.

Acesta este primul caz în care un consultant român oferă asistență spa independentă în deschiderea unui centru internațional. De asemenea, întregul club a fost dezvoltat de firma românească de consultanţă pentru proiecte internaţionale hoteliere Hospitality Solutions. Doar bugetul de marketing s-a ridicat la un milion de dolari.

Vezi aici galerie foto cu spa-ul din Kiev

Braşoveanca Oana Manole are în CV experiență internațională și a amenajat în România şapte spa-uri, printre care primul wine spa din România, la hotelul Ramada din Oradea, Belaqva Spa din Brașov, spa-ul de la Hilton Sibiu, trei spa-uri pentru societatea THR Marea Neagră, şi unul la Focşani (Allure). De asemenea, ea nu este la primul proiect în afara ţării – a mai creat un spa la Baku (Azerbaidjan). Antreprenoarea are propriul spa (Spa d’or) în Brașov, businessul de consultanță începându-l alături de prietena sa Lavinia, iar în 2014 cele două antreprenoare au făcut afaceri de 80.000 de euro. Ele vor să crească cifra de afacer i cu 30% prin servicii de educaţie şi training, deoarece vor deschide Spa d’ or Beauty School.

Anul acesta, firma a semnat deja pentru un alt proiect în  Bucureşti, lângă Casa Presei, un proiect pe care îl descrie ca fiind “dinamic, modern şi include zona de fitness şi studiouri realizată de Technogym, zonă termală şi piscină, plus o zonă spa cu 14 cabinete multifuncţionale”. Antreprenoarea este, de asemenea, în negocieri pentru alte două proiecte în ţară.

 Citeşte aici mai multe despre cum au început cele două antreprenoare

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii