FacebookTwitterLinkedIn

Acest accelerator, organizat de  Impact Hub Bucharest și Business Models Inc şi care va începe în mai puţind e o lună, vine în completarea tuturor activităților pe care Impact Hub le desfășoară pentru susținerea mediului antreprenorial românesc și cu precădere a acelor inițiative care urmăresc un impact pozitiv în societate.

Prima ediţie a acceleratorului, care a avut loc în 2013, a reprezentat confirmarea că “un astfel de accelerator este necesar atât din punct de vedere al feedback-ului primit de la participanți cat și prin urmărirea îndeaproape a foștilor participanți și a afacerilor pe care ei le-au lansat”, a spus Oana Păun, Co-fondator și Managing Director al Impact Hub Bucharest

În cadrul acestui program, antreprenorii participanți în program beneficiază de 4 zile alături de reprezentanții Business Models Inc. CEE, 10 workshopuri practice pe teme precum: consiliere juridică, contabilitate, finanțări și investiții, relații cu clienții, marketing și dezvoltare de produs, vânzări, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane și abilități de prezentare. Tot în cadrul acceleratorului vor avea loc întâlniri periodice cu oameni de afaceri și antreprenori experimentați ce vor oferi feedback și își vor împărtăși cunoștințele acumulate. În procesul de validare a modelului de afacere, antreprenorii vor primi teme clare iar la sfărșit își vor prezenta ideea în fața unor potențiali investitori și oameni de afaceri.

“Lucrul cu start-upuri este întotdeauna un prilej de a vedea cum idei geniale se pot transforma în afaceri cu impact major în societate. Am dezvoltat un proces personalizat pentru antreprenori care este menit să fundamenteze modelul afacerii, însa să îl și testeze în realitate pentru a putea valida componentele care îl alcătuiesc. Parteneriatul cu Impact Hub Bucharest pe acest proiect este unul firesc pentru că permite participanților să aibă o înțelegere completă asupra construcției corecte pentru o afacere sustenabilă și scalabilă pe termen lung”, a precizat Vlad Craioveanu, Partener Business Models Inc.

În plus față, acceleratorul le mai oferă antreprenorilor acces la comunitatea Impact Hub, mentorat din partea unor reprezentanți ai mediului de afaceri local, spațiu de lucru și acces la intrumente fizice și online ce îi susțin în procesul de planificare și monitorizare a implementării afacerii.

Citiţi şi:

Puterea comunităţii