FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, în anul 2012, ATRA Doftana a realizat o cifră de afaceri de 870.000 de lei,  din care 540.000 de lei provin din activitatea de restaurant şi 330.000  de lei din cazare.

“Dacă în lunile iulie-august am atins un grad mediu de ocupare de 70%, în lunile de extrasezon acesta a înregistrat valori semnificativ mai scăzute, reuşind totuşi să obţinem un grad mediu de ocupare de 51% la nivelul întregului an. Această valoare medie anuală a fost posibilă în primul rând prin stimularea turismului corporate în extrasezon. În plus, am lansat o serie de activităţi şi evenimente: vernisaj şi live painting cu Ramon Grosos, cursuri de fotografie, întreceri sportive”, declară Emil Munteanu Managing Partner, ATRA Doftana.

Vezi aici cum se îmbină stilul modern cu peisajul de pe Valea Doftanei.

Potrivit reprezentanţilor pensiunii, din totalul încasărilor realizate în 2012, 62% provin din serviciile restaurantului şi 38% provin din cazările efectuate. În ceea ce priveşte tipologia consumatorilor, aceştia se împart între individual/leisure (58%) şi business/corporate (respectiv 42%).

Pentru 2013, managerii ATRA Doftana şi-au propus o creştere de 15%, respectiv atingerea pragului de 1.000.000 de lei.

Premiată în 2011 de Ordinul Arhitecţilor şi onorată cu premiul Bienalei de Arhitectură în 2012, pensiunea ATRA Doftana are la bază conceptul cunoscut la nivel mondial sub denumirea de “Design Hotel” şi reuneşte facilităţile premium cu designul inovator.