Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

O nouă versiune a aplicaţiei de mobile banking OTP Bank

Lansare_servicii_mobile_banking_ING_3.JPG
OTP Bank România a lansat o versiune îmbunătăţită a aplicaţiei de mobile banking, OTPdirekt – SmartBank.

OTPdirekt SmartBank este prezentată ca aplicaţie tranzacţională, prin care clienţii pot efectua o serie  de operaţiuni direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Comisioanele sunt astfel reduse cu pȃnă la 50% pentru plăți.

Aplicaţia prezintă performanțe crescute, prin dezvoltarea de aplicații native pentru terminale cu sisteme de operare Android și iOS. Există o versiune web a aplicaţiei, pentru smartphone-uri cu orice alt sistem de operare, iar meniul este disponibil în limbile romȃnă, engleză şi maghiară. Noua aplicaţie este disponibilă gratuit atȃt clienților persoane fizice, cȃt și persoane juridice care folosesc platforma OTPdirekt – Internet Banking şi utilizează telefoane mobile de tipul smartphone sau tablete cu acces la internet. 

Prin intermediul aplicaţiei se pot realiza transferuri între conturi, plăţi în lei, intrabancare şi interbancare, schimburi valutare. De asemenea, se pot vizualiza soldurile, ultimele tranzacţii, cursul valutar şi se poate găsi cel mai apropiat bancomat OTP Bank. Tokenul poate fi fizic sau virtual (generat prin SMS, direct pe telefonul clientului). 

70 % dintre operaţiunile înregistrate de OTP se fac prin internet banking, conform declaraţiilor lui Lászlo Diósi, CEO OTP Bank România, ceea ce a dus la reduceri de personal în ultimii trei ani. Potrivit oficialului OTP, “2013 a fost un an de consolidare , veniturile, costurile şi vânzările stabilizându-se, iar 2014 va fi un an de creştere”.

Banca are în plan dezvoltarea zonei de self service, percum şi a unui instrument de gestionare a finanţelor personale (Personal Financial Tool).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii