FacebookTwitterLinkedIn

În noua strategie de business, compania va fi integrată sub rețeaua Sfânta Maria, parte a Grupului MedLife, brand medical ce se adresează în special pacienților care accesează servicii în regim CAS.

Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat în 1999, având peste 22 de ani de experiență pe piața serviciilor medicale private. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei.

„ (…) Strategia noastră de extindere vizează dezvoltarea organică și prin achiziții a rețelei, orientându-ne, în principal, spre acoperirea orașelor sub 100.000 locuitori. Această nouă tranzacție înseamnă un pas important pentru consolidarea rețelei la nivelul Moldovei, Centrul Medical Irina devenind principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al Sfânta Maria pe zona Brăila-Galați. În plus, grupul deține un laborator la Brăila, iar achiziția acestui nou business aduce cu sine oportunitatea de a crește organic, prin deschiderea în locație a unei clinici, având echipa de specialiști a Centrului Medical Irina din Galați și ținând cont de faptul că  spațiul închiriat în prezent ne permite acest lucru”, a recunoscut Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat de MedLife în urmă cu 5 ani. Aceasta operează pe piața serviciilor medicale cu peste 60 de unități medicale proprii: 12 clinici, în Bucureşti, Bacău, Măgurele și Sibiu, 10 laboratoare, în Bucureşti, Brăila, Bacău, Craiova și Sibiu, precum şi peste 40 de puncte de recoltare.