FacebookTwitterLinkedIn

CODECS a organizat, vineri, 2 noiembrie,  ceremonia de absolvire a promoției 2012 – Open University Business School Master in Business Administration (MBA). Ovidiu Tender, invitatul special CODECS al ceremoniei de absolvire, le-a vorbit absolvenţilor despre importanţa investiţiilor în dezvoltarea profesională, precum și despre nevoia reală a companiilor de a avea în echipă manageri români la fel de apreciați ca cei străini.

Totodată, le-a reamintit absolvenţilor că “Lăsând la o parte aspectele teoretice ale oricărui tip de curs, doar un MBA poate să vă ofere acea plus valoare, acele lecții de management și leadership pe care nu le primți în nicio școală. Plus-valoarea câştigată de voi, se va transforma cu siguranță, pe termen lung, în profit.”

Programul de MBA oferit de CODECS în parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie este prezent pe piața locală de mai bine de 15 ani și este singurul din România care beneficiază de toate cele trei acreditări internaționale oferite de The Association to Advance Collegiate Schools of Business – AACSB, Association of Masters of Business Administration și European Foundation for Management Development. Din cele 12.800 de programe MBA înregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiază de toate aceste 3 acreditări.

Înființată în 1993, CODECS este compania cu cea mai bogată tradiție în domeniul educației de business din România. Alături de Open University din Marea Britanie, cea mai mare școală de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregătire managerială pentru mai bine de 16.000 de cursanți din întreaga țară. OUBS este cea mai mare școală de business din Europa și unul dintre cei mai importanți furnizori de programe de pregătire managerială din întreaga lume.

Din 2011, CODECS este partener exclusiv în România al 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume, și al L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), alături de care a lansat un nou concept de studii superioare pentru industria modei din România – artcademy® fashion business school.