Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

APIVITA lansează o nouă gamă de produse pentru îngrijirea părului

Marți seară, în spațiul Hanului Gabroveni, în compania a numeroși jurnaliști, bloggeri, oameni de televiziune și celebrități, reprezentanții brandului APIVITA au dezvăluit în premieră noua gamă de produse pentru îngrijirea părului.  
21761762_1134899689976606_7716948984869458327_n

Se pare că totul a început cu mulți ani în urmă, într-o farmacie din Atena, când a fost creat primul șampon natural APIVITA, ambalat într-o sticlă farmaceutică. Propolisul, mierea și plantele naturale grecești au fost ingredintele principale ale gamei de șampoane, care, după 38 de ani, se transformă constant, APIVITA reînnoindu-și formulele cu inovații unice și îmbogățindu-și gama naturală de șampoane cu produse noi, specializate, cu efecte multiple, care răspund perfect tendințelor și ritmurilor intense ale vieții.

APIVITA lansează noi formule îmbunătățite, pentru toate nevoile părului, printre produsele nou lansate numărându-se gama împotriva căderii părului, cu HIPPOPHAE TONIC COMPLEX, gama pentru scalp sensibil, cu lavandă și miere, gama pentru utilizare zilnică, cu mușețel și miere, cea de hidratare pentru toate tipurile de păr, cu acid hialuronic și aloe sau Uleiul reparator RESCUE HAIR OIL, cu 6 uleiuri prețioase.

NATURE’S HAIR MIRACLE reprezintă primul pas al îngrijirii holistice (înainte de șamponare) – este un ulei tonifiant pentru toate tipurile de păr cu 5 uleiuri esențiale organice și extract de propolis. Cu 100% ingrediente naturale, hrănește și întărește bulbul pilos și părul, stimulează și revitalizează scalpul, amplifică acțiunea produselor de îngrijire folosite ulterior.

Noua gamă pentru îngrijirea părului APIVITA este produsă în fabrica bioclimatică din Markopoulo – Grecia și este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile SENSIBLU.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii