Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

O nouă gamă de cafea pentru birouri – Café Noblesse 1972

IMG_7048.JPG
Compania Iceburg a lansat o gamă de produse special concepută pentru a fi folosită în birouri sau showroom-uri, săli de training sau business meeting – Café Noblesse 1972 - Office.

La eveniment au fost prezenţi, printre numeroşi invitaţi, Bogdan Andrei, membru al organizaţiei Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) Romania, barista profesionist, expert în prepararea produselor pe bază de cafea.

În cadrul evenimentului, a fost prezentat brandul propriu sub care Iceburg Distribuţie comercializează monodoze de cafea 100% ecologică – Café Noblesse 1972, dar şi espressorul BLITZ Professional Espresso Machine, care prepară espresso şi cappuccino de cea mai bună calitate. Materia primă folosită pentru monodoze este un amestec de cafea de cea mai bună calitate, importată direct de la producători din Brazilia şi Italia, toate operaţiunile, de la râşnirea cafelei – până la ambalarea în forma finală, se fac în fabrica proprie de la Giurgiu, într-un proces tehnologic complet monitorizat şi standardizat. Cafeaua este ambalată în doze unice de 7 grame, care sunt puse la randul lor în hârtie de filtru şi apoi în folie de aluminiu, prospeţimea cafelei fiind garantată de procesarea ei în atmosfera de azot. Această modalitate de împachetare în monodoze asigură cantitatea exactă de cafea necesară preparării unui espresso perfect, cu o savoare specială şi gust intens, spun reprezentanţii companiei.

Bogdan Andrei i-a încântat pe invitaţi cu o demonstraţie inedită de Latte Art, condimentată cu poveşti din istoria cafelei, cu tehnici originale de decorare a unei ceşti de capuccinno şi cu trucuri care fac dintr-o cafea – o adevarată desfătare a simţurilor.

“Sunt incantat pentru ca am vazut ca invitatii s-au simtit excelent si am petrecut impreuna o seara minunata la Noblesse, dar, in acelasi timp, sunt incantat pentru ca, prin acest eveniment am putut sa continuam campania noastra de informare si educare a publicului in ceea ce priveste o cafea de calitate”, a declarat dupa eveniment domnul Sorin Matache, CEO Iceburg Distributie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii