Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

O nouă echipă de management în cea mai înaltă clădire de birouri din România, SkyTower

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI) a anunţat formarea unei noi echipe de management pentru operaţiunile din România.  
Sky_Tower_2

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI) anunţă noua echipă de management pentru operaţiunile din România, unde deţine şi administrează SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi clădirea învecinată FCC Office. Noua structură de management cuprinde patru membri”, arată compania printr-un comunicat de presă.

Adriana Drăgoescu, CEO RPHI România, are rolul de coordonare a activităţilor locale de închiriere şi marketing. Bernd Steingruber este responsabil de programele de dezvoltare şi operaţiuni tehnice. Cătălin Ştefan este responsabil de activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner, în calitate de reprezentant al acţionarului austriac, se va ocupa de strategia şi cultura organizaţională a companiei. 

Ne concentrăm pe inovaţia în domeniul imobiliar. SkyTower este un reper iconic, iar RPHI va continua strategia de a oferi soluţii inovatoare în pieţele imobiliare din Europa Centrală şi de Est“, a declarat Adriana Drăgoescu, CEO al RPHI România.

Raiffeisen Property Holding International este centrul de competenţe imobiliare al Raiffeisen Bank International, activitatea principală fiind dezvoltarea şi gestionarea de proprietăţi imobiliare în Austria şi pieţele din Europa Centrală şi de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii