Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

O nouă clinică socială de stomatologie deschisă în București

Clinica Socială de Stomatologie este un proiect social independent care se alătură altor două centre medicale ce oferă servicii stomatologice gratuite și la prețuri reduse, ce aparțin Fundației Inovații Sociale Regina Maria – Policlinica Socială Baba Novac și Clinica Sala Palatului.
cabinet stomatologic fundati regina maria

Clinica este destinată prevenției și tratamentului afecțiunilor dentare ale pacienților fără venituri sau cu venituri mici.

Serviciile acoperite sunt de terapie-odontologie (tratament de urgență al traumatismelor dento-alveolare, tratamentul cariei, detartraj etc.), endodonție, paradontologie, chirurgie, protetica, ortodonție și radiologie.

În funcție de condițiile sociale ale pacienților, tratamentele sunt complet gratuite, în cazul pacienților fără niciun venit, sau la prețuri reduse, pentru cei care au venituri mici – între 10 lei (radiografie retroalveolară) și 500 lei (proteza acrilică mobilizabilă).

Cei care au nevoie de servicii stomatologice și pot face dovada unei situații materiale dificile se pot programa telefonic la numărul de telefon 0374 751 454, în intervalul orar 10:00 – 16:00, de luni până vineri.

Proiectul Fundației Inovații Sociale Regina Maria este susținut de Clinicile Dentare Dr. Leahu și alte 16 companii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii