Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

O linie telefonică de asistenţă psihologică pentru persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus

O linie telefonică de asistenţă psihologică pentru persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus - 021.9696, apelabilă din orice reţea, este disponibilă începând de vineri, a anunţat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, informează Radio România Actualități.
telefon

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale se alătură iniţiativei lansate de Emotional Intelligence Research Association (EmIRA), sprijinite de Telekom România, de a pune la dispoziţie Linia de Consiliere Psihologică şi Suport Emoţional pentru persoanele spitalizate, aflate în carantină sau în izolare, pentru personalul medical supus stresului, precum şi pentru persoanele puternic afectate de pandemia de COVID-19.

Apelurile la 021 9696 vor fi preluate în fiecare zi, în intervalul 9,00 – 21,00, de psihologi atestaţi şi specializaţi în consiliere-suport şi gestionarea situaţiilor de viaţă stresante, afiliaţi EmIRA.

Psihologii voluntari au beneficiat de o serie de programe de instruire, pentru a răspunde eficient şi punctual în situaţii de asemenea natură, notează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii