Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

O investiție de 2 milioane de lei pentru construirea unei pasarele care duce la Cascada Bigăr

Autorităţile au programat o investiţie de 2 milioane de lei pentru o pasarelă care duce la Cascada Bigăr, chiar dacă aceasta s-a prăbuşit, informează Radio România Actualități.
11.bigar shutterstock_292624859

Jumătate din sumă va fi asigurată de Compania Naţională de Investiţii, care trebuie să finalizeze licitaţia pentru desemnarea dirigintelui de şantier, iar în toamnă pot începe lucrările, a precizat Adrian Stoicu, primarul localităţii Bozovici, conform Radio România Actualități.

Primarul a declarat că primăria caută soluţii pentru asigurarea cofinanţării de 1 milion de lei.

Adrian Stoicu: „Cascada, nu a furat-o nimeni de acolo, nu a luat-o. Acum, că a fost un accident, cu desprinderea unei bucăţi… Ea rămâne în continuare acolo. Turiştii au ce să vadă. Pasarela rămâne în continuare. Se pot face anumite lucrări în parcare, că e spaţiu, dar strict la pasarelă e cam incomod să lucrăm acum, având în vedere că e şi zona destul de îngustă, obturezi un pic zona de acces către cascadă, dar înspre toamnă, în septembrie-octombrie, poate începe”.

Cascada Bigăr, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, s-a prăbuşit recent din cauze naturale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii