Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

O fostă mănăstire, evaluată ca fiind cea mai scumpă casă din Maryland, SUA. Cât valorează proprietatea ce a aparținut Bisericii Catolice

Construită în 1922, proprietatea a ajuns la un moment dat în posesia Bisericii Catolice, care i-a adăugat o capelă și un cămin pentru călugări. Biserica a vândut proprietatea după aproximativ 30 de ani, iar apoi locul a rămas gol.
 aboneaza-te
Maryland

Fosta mănăstire are o suprafață de 22.000 de metri pătrați și este amplastă la aproape un kilometru distanță de malul lacului. În trecut, casa a fost ocupată de călugări, un contrabandist, iar acum proprietarul este un important lider din industria fructelor de mare.

„Este o proprietate destul de spectaculoasă doar în ceea ce privește finisajele și caracteristicile și este o casă foarte interesantă din perspectiva istoriei”, explică agentul de listare Dave DeSantis. „A fost inițial construită pentru un industriaș din Baltimore, care fabrica arme pentru război, dar era, de asemenea, un contrabandist destul de notoriu”. Subsolul are încă tuneluri care duc la un debarcader, ce era folosit pentru transportul clandestin.

„A sfârșit în paragină și s-a destrămat”, explică DeSantis, citat de Realtor. „În esență fusese abandonată. Vorbim despre găuri în acoperiș, ratoni care trăiesc în ea”.

Actualii proprietari, Steve și Maxine Phillips, fondatorii companiei Phillips Seafood, au cumpărat casa în 2002 pentru 2,5 milioane de dolari.

„L-au reinventat complet de sus în jos și l-au reconstruit”, spune DeSantis. „Au reușit să refacă o parte din lemnul și pardoseala originale”, iar rezultatul arată mai degrabă ca un hotel de tip boutique decât o casă.

În plus, ceea ce a fost odată capelă, acum este o sală de bal cu tavan înalt. „Se gândeau să dărâme capela pentru că, dacă nu ești pastor, chiar nu ai nevoie de capelă. Dar se pretează, de asemenea, să fie un spațiu de eveniment incredibil, cu adevărat uluitor și frumos ”, punctează acesta.

Pe de altă parte, zona care reprezenta căminul pentru călugări este acum aripa de oaspeți cu un centru spa și o piscină interioară. În casa principală există o cramă, o bibliotecă și o sală de muzică. Garajul poate adăposti nouă mașini, iar terenul include o piscină, un teren de tenis și o pensiune cu trei dormitoare și două băi.

În 2012, casa fusese listată la prețul de 32 de milioane de dolari, iar în prezent a fost scoasă pe piață pentru suma de 25 de milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii