Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

O familie din America de Sud a cumpărat cash opt apartamente din New York în valoare de 27 de milioane de dolari

O familie din America de Sud a plătit aproape 27 de milioane de dolari pentru opt apartamente din Waterline Square, un nou complex rezidențial din Manhattan, scrie Wall Street Journal.
 aboneaza-te
new york

Cumpărătorii au plătit cash în aceeași zi în care au încheiat contractul, o mișcare extrem de rapidă pentru piața din New York, potrivit agentei Mariei Velazquez. Clienții ei au primit o reducere de 7% față de prețul cerut al apartamentelor. Acestea au între unu și trei dormitoare și acoperă o suprafață totală de aproximativ 1000 de metri pătrați. Waterline Square, un proiect rezidențial de trei clădiri, a fost construit de GID Development Group și dat spre vânzare în 2017.

Doamna Velazquez a refuzat să dea numele familiei care a cumpărat apartamentele, dar a spus că este originară din Peru și a făcut această investiție cu scopul de a le închiria. Familia a căutat un loc sigur în care să-și investească banii în condițiile incertitudinii economice cauzate de pandemie.” „Au simțit că banii lor sunt mai în siguranță într-un apartament din New York decât într-o bancă”, a mai spus doamna Velazquez.

Cumpărătorii au vizitat biroul de vânzări în noiembrie. Prezentările ulterioare au fost virtuale, iar finalizarea tranzacției s-a făcut prin videoconferință.

Velazquez a mai declarat că familia din Peru a primit o mică reducere, deoarece a fost dispusă să tranzacționeze în contextul actual incert, deși dezvoltatorul a fost destul de ferm în ceea ce privește prețurile. „A fost o negociere foarte grea”, a spus ea. „Dar dezvoltatorul a văzut o oportunitate de a face această tranzacție înainte ca lucrurile să se înrăutățească. „Ea a mai adăugat: „Crizele aduc întotdeauna oportunități pentru astfel de investitori”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii