Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

O familie din America de Sud a cumpărat cash opt apartamente din New York în valoare de 27 de milioane de dolari

O familie din America de Sud a plătit aproape 27 de milioane de dolari pentru opt apartamente din Waterline Square, un nou complex rezidențial din Manhattan, scrie Wall Street Journal.
new york

Cumpărătorii au plătit cash în aceeași zi în care au încheiat contractul, o mișcare extrem de rapidă pentru piața din New York, potrivit agentei Mariei Velazquez. Clienții ei au primit o reducere de 7% față de prețul cerut al apartamentelor. Acestea au între unu și trei dormitoare și acoperă o suprafață totală de aproximativ 1000 de metri pătrați. Waterline Square, un proiect rezidențial de trei clădiri, a fost construit de GID Development Group și dat spre vânzare în 2017.

Doamna Velazquez a refuzat să dea numele familiei care a cumpărat apartamentele, dar a spus că este originară din Peru și a făcut această investiție cu scopul de a le închiria. Familia a căutat un loc sigur în care să-și investească banii în condițiile incertitudinii economice cauzate de pandemie.” „Au simțit că banii lor sunt mai în siguranță într-un apartament din New York decât într-o bancă”, a mai spus doamna Velazquez.

Cumpărătorii au vizitat biroul de vânzări în noiembrie. Prezentările ulterioare au fost virtuale, iar finalizarea tranzacției s-a făcut prin videoconferință.

Velazquez a mai declarat că familia din Peru a primit o mică reducere, deoarece a fost dispusă să tranzacționeze în contextul actual incert, deși dezvoltatorul a fost destul de ferm în ceea ce privește prețurile. „A fost o negociere foarte grea”, a spus ea. „Dar dezvoltatorul a văzut o oportunitate de a face această tranzacție înainte ca lucrurile să se înrăutățească. „Ea a mai adăugat: „Crizele aduc întotdeauna oportunități pentru astfel de investitori”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii