Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Lideri |
|

O curte de apel federală a suspendat ordinul lui Joe Biden cu privire la obligativitatea vaccinării pentru salariaţi

Ordinul lui Joe Biden viza obligativitatea vaccinării împotriva coronavirusului a angajaţilor din întreprinderilor cu peste 100 de muncitori, a lucrătorilor din domeniul medical şi a salariaţilor subcontractanţilor agenţiilor federale.  
Joe Biden masca COVID

Decizia de suspendare a ordinului vine după ce numeroase state conduse de republicani au contestat noua regulă, care ar urma să intre în vigoare la 4 ianuarie, potrivit Reuters şi AFP.

Curtea de apel a suspendat ordinul sâmbătă, întrucât cei care l-au contestat au prezentat argumente “din care se înţelege că sunt grave probleme constituţionale şi procedurale” în textul guvernamental. Ordinul a fost suspendat, în aşteptarea unei examinări pe fond.

Recent, administraţia Biden anunţa că zeci de milioane de salariaţi americani sunt obligaţi să se vaccineze împotriva covid-19 până la 4 ianuarie. În caz contrar, ei ar trebui să se testeze cu regularitate (cel puţin o dată pe săptămână).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii