Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

O companie din Polonia a achiziționat obligațiuni în valoare de 20 de milioane de euro de la dezvoltatorul One United Properties

Compania One United Properties a anunțat că a emis obligațiuni de 20 de milioane de euro, cu scadență la patru ani, prin plasament privat, care au fost subscrise integral de fonduri aflate în co-management de către Credit Value Investments (CVI), din Polonia.
 aboneaza-te
shutterstock_casa-bani-house-despagubire-money-bani

Sumele vor fi utilizate pentru dezvoltarea proiectelor rezidențiale existente și noi ale companiei One United Properties.

Obligațiunile vor îmbunătăți structura de capital a companiei și vor pune la dispoziție lichiditate pentru noi dezvoltări rezidențiale. Este un demers care ne va stimula în crearea de noi proiecte sustenabile, care să se alinieze standardului de top și filosofiei brandului One United Properties”, a menționat Victor Căpitanu, fondator al One United Properties.

CVI este o firmă independentă de investiții, care și-a început activitatea în 2012 și care, în prezent, este printre liderii segmentului non-bancar de finanțare în Polonia și Europa Centrală și de Est.

Finanțarea acordată vizează atât proiectele rezidențiale existente ale One United Properties, cât și unele noi. Credem în puterea capitalului privat care poate deveni motorul economiei românești, pentru a crea un lanţ de valoare adăugată care să rămână înăuntrul ţării”, a spus Ciprian Nicolae, director credit al CVI.

Tranzacția a fost încheiată prin intermediul avocaților celor două părți: Wolf Theiss și Rădulescu & Mușoi pentru Credit Value Investments și Biriș Goran și Schoenherr pentru One United Properties. Consultantul de investiții al tranzacției a fost Simona Gemeneanu de la Morphosis Capital.

În septembrie 2017, One United Properties și-a crescut capitalul cu zece milioane de euro proveniți din investiții private, care reprezintă 8,13% din companie.

One United Properties este un dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, România. One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și altele care urmează să fie începute în urmatorii ani (484 de apartamente).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii