Cautare
, Contributor

IT |
|

O companie de securitate cibernetică globală angajează 60 de specialiști din România

Smarttech247, o companie de securitate cibernetică globală, a anunțat că își mărește echipa de experți din România și că va angaja 60 de specialiști până la sfârșitul anului 2021.  
securitate cibernetica

„Se preconizează că industria securității cibernetice va crește până în 2023, până la circa 170 de miliarde de dolari. Adoptarea accelerată a tehnologiilor digitale și dependența sporită de serviciile cloud schimbă radical peisajul amenințărilor cibernetice. Pentru a răspunde acestora, Smarttech247 a investit permanent atât în resursa umană cât și în infrastructura de cercetare – dezvoltare și are o gamă întreagă de noi tehnologii și servicii ce vor fi lansate în 2021”, a declarat Raluca Săceanu, managerul general Smarttech247.

Potrivit unui buletin special emis anul trecut de SRI, la nivel global s-au intensificat amenințările din spațiul cibernetic, inclusiv în România. Au fost afectate domenii cheie pentru gestionarea crizei COVID-19 precum sănătate, administrație publică sau educație.

„O problemă importantă cu care se confruntă industria de securitate cibernetică este criza tot mai acută de competențe și de personal calificat. Pentru a soluționa această provocare, noi am stabilit încă de la început parteneriate și colaborări cu universități de top din Irlanda, România și Polonia, contribuind activ la pregătirea următoarei generații de absolvenți de informatică și atragerea ei în programe de training și internship”, a adăugat Raluca Săceanu.

Compania globală de securitate cibernetică Smarttech247 a fost fondată în 2013, în Irlanda. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii