FacebookTwitterLinkedIn

Noul parc logistic CTPark Arad are o suprafață construită de peste 42.000 de metri pătrați, iar investiția s-a ridicat la 15 milioane de euro. Printre actualii chiriași ai parcului se află Gebruder Weiss, Schenker și Gefco.

Remon Vos, fondatorul CTPark, spune că firma pe care o conduce își dorește „să investească în România pe termen lung”, de accea a pregătit, pentru 2015, un plan de investiții care se ridică la 100 de milioane de euro destinați achiziției de terenuri și construirii de proprietăți. Pe lista investiţiilor se află și un depozit cu temperatură controlată pentru retailerul Profi pe un teren situat în apropierea Bucureştiului, care va deservi magazinele din Capitală în principal.

În afara depozitului de la Arad, CTP, prezentă pe piașa din România din 2006,  mai are depozite la Turda, București și în Pitești are un teren.

De asemenea, cehii de la CTP au în plan să ajungă la 500.000 de metri pătrați în următorii trei ani.

CTP este proprietarul rețelei CTPark, cel mai mare sistem integrat de parcuri de afaceri premium din Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătrați de proprietăți de clasa A în peste 40 de amplasamente strategice. CTP deține, de asemenea, o serie de proiecte de birouri independente, inclusiv Spielberk Office Centre din Brno și IQ Ostrava.