FacebookTwitterLinkedIn

Îți dorești o nuntă ca în afară? Dacă da, acum te poți bucura de un astfel de eveniment, chiar și cu un buget restrâns. Ai nevoie doar de puțină creativitate și de decorațiunile potrivite. Dacă tu și partenerul tău sunteți pasionați de călătorii, atunci ar trebui să vă gândiți bine la toate amintirile pe care le aveți împreună și să transformați acele aventuri, într-un decor superb, pentru nunta voastră. Iar pentru mai multă inspirație, poți lua în calcul și sugestiile pe care ți le oferim mai jos!

Alege mărturii originale

Cutiile cu bomboane, sticluțele cu vin sau borcănelele cu miere sunt mărturiile clasice, pe care le găsești la toate nunțile. Dacă îți dorești să organizezi un eveniment cu o temă de travel, poți opta pentru o variantă originală de mărturii. De exemplu, le poți oferi invitaților magneți din diferite destinații sau câte o busolă de buzunar, pe care să o poarte mereu cu ei, mai ales în drumeții. De asemenea, poți alege și globuri de zăpadă din diferite țări, minivalize cu bomboane, cărți poștale sau brelocuri. 

Optează pentru invitații inedite

Dacă sunteți un cuplu pasionat de călătorii, atunci nunta voastră ar trebui să se transforme într-o adevărată destinație pentru invitați. Tocmai, de aceea, ai putea să optezi pentru niște invitații originale, care să le transmită celor apropiați, acel sentiment de călătorie. De exemplu, poți alege o invitație de nuntă tip bilet de călătorie sau sub forma unei cărți poștale. De asemenea, poți opta și pentru o invitație de tip papirus sau pentru una sub formă de hartă. 

Scrisori în loc de plicuri pentru dar

Plicurile pentru darul de nuntă nu lipsesc niciodată de pe mesele nuntașilor, însă tu poți alege o variantă originală. Mai exact niște plicuri care par niște scrisori de odinioară. De asemenea, poți lipi și timbre din alte țări, pentru a amplifica și mai mult acel sentiment de călătorie.

Optează pentru decorațiuni tematice

În locul clasicelor aranjamente florale, poți folosi ca obiecte de decor diferite globuri, hărți sau valize vintage, pe care le poți umple cu cărți sau fotografii. De asemenea, poți pune pe mese diferite stegulețe, din țările în care ai călătorit, dar și cărți poștale sau machetele unor avioane. Pentru a crea un ambient cât mai intim și relaxant, poți opta pentru lampioane sau baloane cu aer cald, de mici dimensiuni, care vor oferi o notă romantică întregului eveniment. Poți amenaja chiar și un colț pentru fotografii, unde poți aduce mai multe elemente de decor: o barcă din carton, pălării și costume reprezentative pentru diferite țări, hărți, binoclu și multe alte lucruri care au legătură cu pasiunea voastră pentru călătorii.

Pregătește o valiză cu amintiri

Pe lângă darul de nuntă, invitații pot lăsa și o mică amintire, în scris. Iar pentru asta, poți amenaja un colț special, unde poți amplasa o valiză cu multe cărți poștale. Astfel, fiecare invitat va putea să îți scrie niște gânduri frumoase, iar peste ani, toate aceste vederi îți vor aduce aminte de una dintre cele mai importante seri din viața ta. 

Alege un tort original

Un tort sub formă de valiză sau sub forma unui balon cu aer cald ar fi o alegere originală, mai ales pentru o nuntă. Iar dacă tu și partenerul tău sunteți pasionați de călătorii, atunci puteți profita de acest lucru, pentru a alege un tort inedit.

Așadar, pasiunea pentru călătorii s-ar putea transforma foarte ușor într-o tematică unică pentru nunta visurilor tale. Dacă vei alege decorațiunile potrivite și îți vei folosi toată creativitatea, rezultatul va fi, cu siguranță, unul impresionant, iar invitații vor fi cuceriți.