Cautare
, Staff

Afaceri |
|

Numărul plăților cu cardul în stațiile Petrom din toată țara a înregistrat, în primele 7 luni ale anului 2018, o creștere cu 11% față de aceeași perioadă a anului precedent

Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, şi stațiile Petrom, cea mai mare rețea de distribuție carburanți din România, anunță o campanie menită să încurajeze plățile electronice cu carduri Mastercard în rândul consumatorilor din România. Campania se desfășoară sub umbrela E normal să visezi la un an de plimbări cu mașina. Așa cum e normal să plătești cu Mastercard în Petrom.
MasterCard logo_mastercard cmyk

În primele 7 luni ale anului 2018, plățile cu cardul în stațiile Petrom au înregistrat o creștere cu 11% față de aceeași perioadă a anului trecut. Plățile cu cardul au numeroase avantaje, consumatorii care folosesc aceste instrumente de plată beneficiind de confort, siguranță și comision 0 pentru plata la comercianți. Progresul plăților cu cardul este vizibil și constant, iar potențialul de creștere rămâne foarte mare. Astfel, Mastercard și stațiile Petrom răsplătesc consumatorii care aleg plățile electronice în detrimentul plăților cash. Cei care plătesc cu cardul lor Mastercard în orice stație Petrom în perioada 15 august-30 septembrie și participă la promoție pot câștiga unul din cele 10 premii, constând în carburant pentru 1 an sau 100 de plinuri în valoare de 300 de lei fiecare.

Prin parteneriatul cu stațiile Petrom, Mastercard continuă să comunice plățile cu carduri Mastercard ca fiind parte din normalitatea oricărei zile și să invite consumatorii să își înregistreze valoarea tranzacției pentru a se putea bucura de premii. De la lansarea acestui mecanism, la începutul lui 2017, și până în prezent, peste 750.000 de posesori de carduri Mastercard au răspuns afirmativ invitației Mastercard și s-au înscris în campanii, iar câștigătorii au fost răsplătiți cu premii de peste 250.000 de euro.

„Tuturor ne place să călătorim. Și ce moment mai bun am putea alege să explorăm România, decât în acest an aniversar, în care Mastercard și stațiile Petrom fac cinste cu carburantul? Invităm posesorii de carduri Mastercard din România să alimenteze în stațiile Petrom și să se înscrie în campanie pentru a se bucura de unul dintre cele 110 premii de vacanță!”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager, Mastercard România.

„În ultimii ani, am observat o tendință de achitare cu cardul tot mai mare din partea consumatorilor noștri, pe care ne dorim să o alimentăm în continuare, alături de partenerul nostru Mastercard. Stațiile Petrom se aliniază la nevoile și stilul de viață tot mai modern al românilor, alimentându-le pofta de călătorii și oferindu-le o experiență cât mai facilă de cumpărături în stații”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager, stațiile Petrom.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii