Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Numărul clienților Vodafone Romania a scăzut în T2

Vodafone Romania a înregistrat un număr total de 8,5 milioane de clienți, la sfârșitul celui de al doilea trimestru al anului fiscal 2014-2015, încheiat la 30 septembrie, cu 60.313 mai puțini față de trimestrul precedent.
 aboneaza-te
vodafone_magazin.jpg

Veniturile din servicii au scazut cu 5,3% pe baza organică, față de acelașii trimestru al anului anterior, ca urmare a reducerii semnificative a tarifelor de terminare, cu 69%, intrată în vigoare la 1 aprilie 2014. Dacă excludem impactul scăderii tarifelor de terminare, veniturile din servicii ale Vodafone Romania au crescut cu 8% față de aceeași perioadă a anului trecut, pe baza organică, a mai anunțat operatorul telecom.

La sfârșitul lunii septembrie, abonații serviciilor Vodafone reprezentau 42,2% din baza de clienți, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 57,8%. Utilizatorii serviciilor postpaid au crescut cu 0,6% de la un trimestru la altul și cu 1,9%, de la un an la altul.

Consumul de date mobile a crescut cu 63% în trimestrul încheiat la 30 septembrie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Rata de penetrare a smartphone-urilor în baza de utilizatori a crescut cu 6,2% în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2014, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii