Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Număr record de infectări cu virusul SARS CoV2 înregistrat în Marea Britanie

Autoritățile din Marea Britanie au raportat peste 12.800 de cazuri noi de coronavirus, o cifră zilnică record, pe care guvernul o explică prin faptul că s-a realizat o întârziere în raportare.
 aboneaza-te
shutterstock_1667908876

Mai mult, Executivul anunță că și în zilele ce vor urma, statisticile privind numărul de cazuri vor include și cazuri suplimentare, notează Reuters, citată de Agepres.

Site-ul guvernului a informat că o problemă tehnică a întârziat publicarea anumitor noi cazuri de COVID-19.”Aceasta înseamnă că totalul raportat în zilele următoare va include câteva cazuri suplimentare din perioada cuprinsă între 24 septembrie şi 1 octombrie, crescând astfel numărul de cazuri raportate”.

De cealaltă parte, unele voci critice consider că această problemă tehnică ar putea fi folosită de executivul britanic ca pretext, deoarece autoritățile au pierdut controlul asupra extinderii virusului din cauza lipsei capacității de testare.

Marea Britanie procesează în prezent, zilnic, peste 200.000 de teste COVID-19, comparativ cu mai puţin de 100.000 la începutul pandemiei.

Bilanţul de 12.872 de cazuri zilnice de infectare aproape s-a dublat faţă de cele 6.968 raportate vineri, depăşind cel mai ridicat bilanţ zilnic anterior, de 7.143 de cazuri, înregistrat la începutul săptămânii trecute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii