Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Nuclearelectrica achiziționează servicii de introducere, prelucrare si validare date

Conform unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Nuclearelectrica achiziționează servicii de introducere, prelucrare şi validare date în valoare de 8,09 milioane lei, fără TVA.
 aboneaza-te
shutterstock_363324164

Contractul urmează să fie încheiat pentru o perioadă de 24 de luni, notează Agerpres.

“Achiziţia are ca obiect servicii de introducere, prelucrare şi validare date pentru asigurarea suportului logistic pentru diferite compartimente din cadrul Sucursalei CNE Cernavodă, cum ar fi: Departamentul Exploatare, Departamentul Întreţinere şi Reparaţii, Departamentul Sisteme de Proces, Departamentul de Proiectare şi Suport Tehnic, Departamentul Control Lucrări, Departamentul de Pregătire şi Autorizare Personal, Departamentul Servicii Suport, la un număr maxim de 59 de staţii de lucru, în cadrul unei perioade contractuale de 24 de luni, pentru maxim 213.344 ore”, se arată în anunţ.

Ca și condiție principală, ofertanţii trebuie să facă dovada unui nivel mediu al cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) de minimum 4 milioane de lei.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 octombrie 2020, ora 15:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii