FacebookTwitterLinkedIn

NTT Data Romania a închiriat o suprafață de 2.800 de metri pătrați în United Business Center 3 (UBC 3), imobil care va fi livrat pe piață în ultimul trimestru al acestui an. În noile spații ale companiei vor lucra aproximativ 150 de specialişti IT.

Pentru NTT DATA Romania crearea unui spațiu modern, care încurajează performanța, dar oferă și soluții eficiente de relaxare pentru echipă, este un factor esențial, puternic înrădăcinat în cultura organizațională. Clădirea UBC 3 vine în întâmpinarea nevoilor noastre de extindere a businessului în tandem cu componența echipelor, care se reflectă în planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timișoara. În acest moment, echipa numără peste 150 de specialiști în Timișoara, număr care, cu siguranță, va crește în contextul actual de amplificare a oportunităților, al poziționării noastre strategice pe piața domestică și cea externă, cât și datorită talentelor din piața de resurse umane pe care le oferă acest oraș progresiv, a declarat Diana Stănese, COO și Executive VP al NTT DATA Romania.

UBC 3 va avea aproximativ 19.000 metri pătrați, distribuiți pe 14 etaje, demisolul şi parterul fiind rezervate spațiilor de retail.

Printre companiile care au închiriat spații aici se numără şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluții software pentru managementul afacerilor (4.200 de metri pătrați).

Clădirea UBC 3 va fi certificată LEED, printre caracteristicile acesteia numărându-se suprafețele pe fiecare nivel de până la 2.000 de metri pătrați, fără coloane interioare şi fațada integral din sticlă. UBC 3 este poziționat în imediata apropiere a parcului de 55.000 de metri pătrați, care va fi amenajat, anul acesta, în ansamblul mixt Openville. Clădirea este configurată cu două intrări principale: de la nivel pietonal şi de la cel al parcului.

Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect cu destinație mixtă din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: 100.000 de metri pătrați de birouri clasa A, o suprafață suplimentară de 47.000 de metri pătrați de retail, un parc de 55.000 de metri pătrați, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Până în prezent, în ansamblu au fost finalizați 31.000 de metri pătrați de spații office (în UBC 1 şi UBC 2). Alți 19.000 metri pătrați de birouri se află în construcție (în UBC 3), precum şi 47.000 de metri pătrați de spații noi de retail. În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil cu funcțiune office (50.000 de metri pătrați, UBC 0), precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.

Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 de milioane de euro.

NTT DATA Romania, fostă EBS Romania, este o companie NTT DATA, parte a „Nippon Telegraph and Telephone Corporation” (NTT). Înființată în 1988, NTT DATA are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 40 de țări. Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanță şi dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT.

Cu o experiență de peste 17 ani, NTT DATA Romaniaoferă soluții ERP, fiind, totodată, SAP Certified Value Added Reseller Gold Partner şi furnizor al propriului produs ERP Clarvision. Echipa NTT DATA Romania numără 1.600 de persoane, cu aproximativ 50% mai mulți comparativ cu începutul anului 2017. În Timișoara, NTT DATA este prezentă de aproximativ şase ani cu o echipă de peste 150 de specialiști, cu focus pe proiecte JAVA, AMS și SAP.