FacebookTwitterLinkedIn

Novum Business Invest va dezvolta un nou proiect rezidențial cu peste 500 de unități în Bucuresti, lângă Parcul Carol. Suprafața totală a terenului achiziționat este de 15.100 mp, iar tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

Planificat a fi dezvoltat în două etape, proiectul va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, iar valoarea proiectului se va ridica la aproximativ 65 de milioane de euro.

„Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potențial, fiind într-o locație semicentrală, cu acces facil la o stație de metrou și parcul Carol la doar câțiva pași. Luând în considerare și momentul potrivit (cerere mare pentru apartamentele noi, plus o autorizație de construcție deja în vigoare) și vasta experiență a dezvoltatorului care a dezvoltat deja mai mult de 2.300 de unități, suntem siguri că această parte a orașului va deveni o adresă de dorit”, a spus Ionuț Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Terenul a fost luat în considerare pentru achiziție de mai mulți dezvoltatori, atât locali, cât și internaționali.

„Vedem un avantaj competitiv din ce în ce mai mare al capitalului românesc pe piață, dar credem că sinergia dintre Amcorp și Novum a fost evidentă și că aceasta a fost cea mai bună opțiune pe care proprietarul terenului ar fi putut-o alege”, completează Cătălin Gavrilă, Partner, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Ionuț și Cătălin reprezintă departamentul de terenuri al Crosspoint Real Estate și au intermediat împreună, în acest an, tranzacții în valoare totală de 52,5 milioane de euro. În prezent, aceștia mai au în derulare tranzacții cu terenuri în București, Iași, Constanța și Brașov, cu o valoare de peste 55 de milioane de euro, care pot fi închise până la sfârșitul anului 2021.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,74 mld GBP generate în 2020.