FacebookTwitterLinkedIn

Subsidiara locală a furnizorului global de soluţii software cu acelaşi nume și-a început activitatea în Novo Park în anul 2007, iar, în prezent, ocupă 9.500 de metri pătrați.

Luxoft continuă investițiile în România, alegând să prelungească contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2025. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza, care, întotdeauna, a depus toate eforturile pentru a găsi cele mai potrivite soluții solicitărilor noastre. De curând, am inaugurat în cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de retea de mari dimensiuni. În România, numărul nostru de angajați a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem să menținem ritmul actual de creștere și în anii ce urmează”, a spus Bogdan Pelinescu, director general al Luxoft Professional România.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, iar gradul de ocupare din prezent este de 100%. Dezvoltat de compania Genesis Property, complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătrați spaţii de birouri clasa A. În acest ansamblu au închiriate spații HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România.

„Luxoft este unul dintre chiriașii cei mai importanți ai parcului de afaceri Novo Park. Prezența constantă, 18 ani, a Luxoft în Novo Park confirmă strategia grupului nostru de a dezvolta relații pe termen lung cu companiile multinaționale cu care colaborăm”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Luxoft este specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă pentru clienţi din străinătate, în principal din Europa de Vest şi SUA, care activează în diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicaţii, tehnologie, energie, turism şi aviaţie. Cele mai mari proiecte realizate în Bucureşti sunt în domeniile telecom, auto şi financiar.