Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Novak Djokovic donează un milion de euro pentru lupta cu virusul Covid-19 în Serbia

Jucătorul de tenis Novak Djokovic (Serbia), numărul unu în clasementul ATP, a declarat vineri că va oferi suma de un milion de euro pentru autorităţile din ţara sa natală angrenate în lupta cu pandemia de coronavirus, informează Agerpres, conform Reuters.
 aboneaza-te
Novak Djokovic

Cu această donație vor fi cumpărate ventilatoare şi alte echipamente medicale necesare într-o astfel de situaţie.

Novak Djokovic: „Vreau să-mi exprim recunoştinţa faţă de tot personalul medical din întreaga lume şi din Serbia mea natală pentru ajutorarea tuturor celor infectaţi cu coronavirus. Din păcate, tot mai mulţi oameni se infectează în fiecare zi. Eu şi soţia mea Jelena pregătim un plan cum putem ajuta cel mai bine persoanele aflate în nevoie. Donaţia noastră este de un milion de euro pentru achiziţionarea de ventilatoare şi alte echipamente medicale. Situaţia este foarte imprevizibilă. Există multă teamă, panică şi multă suferinţă. Familia mea şi cu mine încercăm să rămânem la fel de optimişti şi cu un spirit puternic, în lupta cu acest virus perfid”.

Autoritățile din Serbia au anunţat până acum că 460 de persoane care au fost contaminate cu Covid-19, dintre care 7 au decedat, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii