Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Novak Djokovic apare pentru prima dată într-o reclamă a grupului Raiffeisen Bank International AG

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a lansat prima campanie de imagine cu noul ambasador al grupului, jucătorul de tenis Novak Djokovic, liderul ATP. Campania se desfășoară în perioada premergătoare French Open, dar este legată și de cea de-a 34-a aniversare a lui Djokovic, sărbătorită pe 22 mai.
Novak Djokovic

Povestea spotului video se bazează pe un obicei obișnuit al jucătorilor de tenis: să aleagă mingea potrivită pentru un serviciu puternic, ideal un as, iar numărul 1 din lumea tenisului dedică timp acestui proces. Acest obicei era legat de scenele cotidiene ale vieții private, cum ar fi selectarea unui tricou polo sau alegerea unui fruct dintr-un coș.

„Cu această poveste comunicăm că alegerea corectă este esențială și o legăm de ambiția noastră de a deveni cea mai recomandată bancă din Europa Centrală și de Est”, a spus Michael Palzer, șeful Diviziei Internaționale de Marketing a RBI. „Novak Djokovic nu numai că a arătat o performanță de top pe terenul de tenis, dar s-a mișcat foarte convingător și cu profesionalism pe platoul de filmare. A fost o cooperare foarte eficientă și plăcută pentru noi ”, a adăugat el.

Această campanie de imagine va fi implementată de fiecare dintre subsidiarele grupului RBI din Europa Centrală și de Est, predominant pe canale digitale și TV, dar și susținute de panouri publicitare sau de alte posibilități de promovare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii