Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Noutățile Panerai pentru Watches & Wonders 2015

Panerai participă la cel mai important târg de orologerie al Asiei cu întreaga sa familie de modele. Nu lipsesc modele noi de Radiomir, Luminor precum și două ceasuri de masă al căror design atrag imediat atenția.
PAM575

Dacă ați auzit de Baselworld, veți înțelege ușor că Watches & wonders este echivalentul festivalului elvețian de ceasuri pentru Asia. Iar Panerai a anunțat „echipa“ care îl va reprezenta în Hong Kong.

Lista se deschide cu modelele cu încărcare manuală Radiomir, puse în mișcare de noul calibru P.1000, un mecanism cu doi barileți și o rezervă de mers de 3 zile. Respectând ca de fiecare dată indicațiile istorice de design, Panerai prezintă un model de 42 mm cu o carcasă din oțel inoxidabil precum și ceasul Oro Rosso al cărui material preferat e aurul roșu de 18 carate.

Continuăm cu aceeași gamă Radiomir, de data aceasta în versiune automatică, unde se remarcă Radiomir 1940 10 Days GMT Automatic, cu o carcasă de 45mm, două fusuri orare, indicator de 24 de ore, precum și un indicator liniar al rezervei de mers. Vedeta Radiomir este cu siguranță modelul 1940 Tourbillon GMT Oro Rosso, de 48 mm diametru, dotat cu un eșapament tourbillon și pus în valoare de un cadran scheletonizat.

În gama Luminor apar modelele simple cu încărcare manuală 1950 3 Days Titanio DLC cu diametru de 47 mm și două variante de cadran – cu numerale arabe și cu indecși și cifre romane, o rezervă de mers de 72 de ore și mecanism P.3000 executat integral in-house de către Panerai.

Panerai va fi prezent la Watches & Wonders 2015 și cu două modele de ceasuri de masă „îmbrăcate“ într-o sferă transparentă din geam mineral. În mijlocul celor două emisfere poate fi observat cadranul specific Rariomir Panerai și, pe verso, puntea spate a mecanismului P.5000. Ceasul este o premieră pentru Panerai și a fost proiectat special pentru a aduce aminte de domeniul naval pe care firma de origine italiană îl deservește încă de la înființare.

VEZI AICI GALERIA FOTO

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii