Cautare
, Contributor

Forbes Kids |
|

Noutăți editoriale

PISICILE RĂZBOINICE, un set de 6 volume, au apărut acum și în limba română grație Editurii ALL, spre bucuria copiilor între 8-13 ani. Cele mai potrivite cadouri pentru timpul liber al celor mici, au, iată, un palmares interesant: Pisicile războinice s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut în topul New York Times a celor mai vândute titluri.
09 carti_Pisici razboinice

Așa că nu ezitați să puneți pe lista lecturilor destinate copiilor dumneavoastră prima serie din colecția PISICILE RĂZBOINICE și continuarea ei, NOUA PROFEȚIE. Dar despre ce este vorba? De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile și se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași și  sunt ghidate în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor. Aventurile Pisicilor războinice continuă în seria NOUA PROFEȚIE cu un succes la fel de mare ca acela al primei serii!

REȚETE PENTRU MICILE GOSPODINE. Gătitul împreună cu copilul poate fi extrem de amuzant, dar și foarte util, pentru că este un prilej de a-l învăța cum să trăiască sănătos. Și, evident, mâncarea va fi mai gustoasă pregătită de mânuțele lui grijulii. Rețetele pentru micile gospodine ale Laurei Adamache propuse de Editura All te pot inspira cum să transformi bucătăria familiei într-un loc de joacă și de ghidușii.

VREAU SĂ ȘTIU DE CE. MARILE ÎNTREBĂRI ALE CELOR MICI. De câte ori i-au pus în încurcătură pe părinți „de ce“-urile micuților lor? O întrebare retorică, nu-i așa? Ce să răspunzi când te trezești că te trage de mânecă să-i spui unde era înainte de a se naște? Sau dacă e obligatoriu să iubească pe toată lumea? Sau dacă animalele înțeleg ce spunem? Da, copiii au obiceiul să pună 1.000 de întrebări pe zi, iar noi nu găsim totdeauna formulele potrivite pentru a le da răspunsul așteptat. Volumul VREAU SĂ ȘTIU DE CE, al autoarei Charlotte Grossetete apărut la Editura All vine în ajutorul nostru cu variante de răspuns clare, directe, care îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine lumea în care trăiesc.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii