Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Noul serial BBC One și HBO, „His Dark Materials”/„Materiile întunecate”, va putea fi urmărit pe HBO GO din 4 noiembrie

Serialul fantasy produs de Bad Wolf și New Line Cinema, pentru BBC One și HBO “His Dark Materials”, are premiera în România pe HBO GO la 4 noiembrie, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Materiile intinecate hbo

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 4 noiembrie, apoi un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână. Serialul va fi difuzat la HBO în fiecare marți, de la ora 20:00, notează Media Expres.

Adaptare a trilogiei omonime a lui Philip Pullman, serialul o urmărește pe Lyra (Dafne Keen), o tânără aparent obișnuită, foarte curajoasă, din altă lume. Aflată în căutarea unui prieten dispărut, ea descoperă un complot sinistru care implică mai mulți copii răpiți și încearcă să înțeleagă un fenomen misterios numit, Praf.

Pe măsură ce călătorește prin diferite lumi, Lyra întâlnește ființe extraordinare și află secrete periculoase, iar soarta tuturor ajunge în mâinile ei.

Din distribuție fac parte: Ruth Wilson (câștigătoare a Globului de Aur pentru rolul din „The Affair”) care o interpretează pe doamna Coulter, Lin-Manuel Miranda (câștigător al premiului Tony pentru “Hamilton”) este Lee Scoresby, James McAvoy (nominalizat la Globurile de Aur pentru „Atonement”) în rolul Lordului Asriel, Clarke Peters („The Wire”, „Treme”) este Decanul Colegiului Jordan, James Cosmo este Farder Coram, Anne-Marie Duff este Ma Costa, Will Keen este părintele MacPhail și Ariyon Bakare este Lord Boreal.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – OCTOMBRIE 2019

Serialul fantasy este produs de Bad Wolf și New Line Cinema pentru BBC One și HBO. Producători executivi sunt: Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins și Julie Gardner pentru Bad Wolf; Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Otto Bathurst; Deborah Forte, Toby Emmerich și Carolyn Blackwood pentru New Line Cinema; și Ben Irving și Piers Wenger pentru BBC One.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: „Umbre III” (România), „Wataha III” (Polonia), „Patria” (Spania), „Foodie Love” (Spania), „30 Coins” (Spania), „Gösta” (Suedia), „The Sleepers” (Republica Cehă), „The Pioneer” (Spania) și „Beforeigners” (Norvegia).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii