Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Noul RRS disponibil de la 63.860 euro cu TVA

Chile_V8Supercharged_144.jpg
Noul Range Rover Sport se poate comanda în România. Iată care sunt versiunile, prețurile și costurile celor mai importante opționale ale sale.

RRS este disponibil în România cu patru motorizări și cinci echipări. Un singur motor diesel este oferit dar el are două trepte de putere – TDV6 258 CP și SDV6 292 CP. Motorul pe benzină în șase cilindri și supraalimentat 3.0 S/C are 340 CP iar vârful de gamă V8 5.0 S/C 510 CP. 

Echipările poartă numele binecunoscute deja în gama Land Rover/ Range Rover: S, SE, HSE, HSE Dynamic, A/B (Autobiography) și A/B Dynamic. Pentru moment sunt disponibile doar motorizările pe benzină și diesel-ul de 292 CP, motorul diesel de 258 CP fiind disponibil abia din ianuarie 2014. Abia atunci el va deveni cel mai accesibil diesel RRS de nouă generație cu al său preț de pornire de 63.116 euro cu TVA când va fi singurul diesel disponibil în versiunea de echipare S. Și motorul pe benzină V6 este disponibil cu aceleași niveluri de echipare: S, SE, HSE și HSE Dynamic.

Cel mai accesibil RRS pe benzină costă acum 63.860 euro cu TVA și este și cel mai accesibil model din gamă cel puțin până în ianuarie anul viitor când diesel-ul de 258 CP va fi mai accesibil cu câteva sute de euro. 

Este pentru prima oară când Range Rover îți permite să alegi între echipări similare dar care oferă un caracter mai confortabil mașinii sau unul mai sportiv. Pentru toate motorizările există echiparea HSE standard sau HSE Dynamic. Aceasta din urmă oferă padele pe volan pentru cutia automată în opt trepte oferită standard pe toate propulsoarele, Torque Vectoring (pentru TDV6) și evident programul Dynamic Response în sistemul Terrain Response plus mici modificări estetice la exterior și la dotări.

Cel mai scum RRS din noua generație este cel echipat cu motorul de top de 510 CP. Este disponibil doar cu echipările HSE Dynamic și A/B Dynamic. Prețurile lor sunt 94.240 euro cu TVA respectiv 106.020 euro cu TVA. Echiparea Autobiography este disponibilă doar pe motorul de 510 CP și pe diesel-ul de 292 CP unde este oferită și simplu, fără opțiunile Dynamic. 

Chiar dacă dotările standard ale tuturor versiunilor sunt bogate există o listă de opționale impresionantă. Chiar și modelele Autobiography mai pot fi dotate suplimentar. Ca o noutate, opțiunea de șapte locuri este disponibilă pentru toate versiunile la un preț suplimentar de 1.860 euro cu TVA, Tabloul de bord complet digital este standard doar pe A/B pentru restul modelelor este opțional la un preț de 744 euro cu TVA. Farurile cu Xenon și "LED Signature" nu sunt standard pentru echipările S și SE, trebuie să plătiți pentru ele 1.240 euro cu TVA. Aceleași faruri dar adaptive sunt opționale pentru toată echipările – 1.736 euro cu TVA. Un pachet Off-road cu o cutie de transfer cu două trepte și sistemul Adaptive Dynamics costă 645 euro cu TVA pentru toate echipările mai puțin S. Există și un pachet On&Off-road de 4.588 euro cu TVA ce include și programul Dynamic Response. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii