Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Noul Rolls-Royce Ghost Extended

La scurt timp de la lansarea oficială a noului Ghost, Rolls-Royce prezintă versiunea extinsă a acestui model, cu 18 cm mai lungă decât varianta standard.    
P90401220-lowRes

Reprezentanții Rolls-Royce spun că Ghost Extended a fost creat pentru acei clienți care doresc să utilizeze mașina cu șofer în timpul săptămânii, însă în week-end trec ei la volan pentru a se bucura de experiența fascinantă oferită de acest autoturism. Sarcina inginerilor a fost de a crea o mașină mult mai spațioasă la interior, fără însă să-i fie afectate dinamica și manevrabilitatea. Misiunea designerilor a fost să facă astfel încât creșterea în lungime să fie aproape insesizabilă: deosebirea dintre cele două versiuni ale automobilului poate fi observată în special la portiera din spate, care acum este ceva mai lungă.
Pentru un cost suplimentar, limuzina poate fi dotată cu scaune speciale, denumite Serenity Seats, între care este montat un frigider inteligent, cu două moduri de funcționare: pentru sticlele de șampanie produse în zilele noastre, acesta răcește exact la 6 grade, iar pentru sticlele vechi, de colecție, temperatura este setată la 11 grade Celsius.
Din punct de vedere mecanic, nu sunt schimbări față de modelul standard. Motorul este același V12 biturbo care livrează 563 cai putere, iar transmisia este automată, în opt trepte. Cât privește performanțele, gabaritul ceva mai mare al lui Ghost Extended nu pare să afecteze foarte mult dinamica limuzinei, astfel încât accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în mai puțin de 5 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Prețurile pentru Ghost Extended încă nu au fost anunțate. Pentru versiunea standard Ghost, prețul pornește de la 335.000 de dolari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii