FacebookTwitterLinkedIn

Gazdele evenimentului, Veronica Schmidt și Frank Tiemann, ne-au prezentat cele mai noi tehnologii folosite la noul model, precum tracțiunea integrală și direcția integrală, dar și noua tendință „Post Opulență”, care favorizează autenticitatea materialelor în dauna exprimării vizibile a luxului.

Flexibilitatea și scalabilitatea structurii din aluminiu au permis mărcii să se concentreze pe estetica unică și pe cerințele tehnologice ale noului Ghost, creând astfel un model cu o acustică superioară, o rigiditate ridicată și un dinamism de neegalat în portofoliul de produse Rolls-Royce.

Designerii, inginerii și mecanicii mărcii au reușit să creeze produsul cel mai de succes din istoria de 116 ani a mărcii, îmbinând tradiția cu tehnologiile actuale. Echipat cu motorul distinctiv V12 cu două turbine, de 6.75 litri, care generează 571 CP și un cuplu de 850 nm, noul Ghost este o mașină dinamică dar și incredibil de confortabilă în același timp. Pentru cei care doresc o limuzină de business cu șofer, pot opta pentru Ghost Extended, care are cu 170 de mm mai mult spațiu decât Ghost și are cel mai generos loc în spate dintre toate modelele sedan cu patru locuri, cu excepția Rolls-Royce Phantom Extended.

Noul Ghost și-a făcut debutul individual pe piața din România încă din ianuarie 2021 și deja clienții din elita societății românești se bucură de el.