Cautare
, Contributor

Auto |
|

Noul Porsche 911 Turbo, prezentat în România

Porsche_911_1024x683.jpg
Centrul Porsche Bucureşti din cel mai mare complex auto de lux din Europa de Sud Est – Porsche Pipera – a fost gazda dezvelirii noului Porsche 911 Turbo în România, în cadrul unui eveniment de gală.

Acum 50 de ani, modelul 911 debuta la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt. La numai zece ani distanţăera lansat primul model 911 Turbo.

La aniversarea a 40 de ani, Porsche a prezentat noua generaţie 911 Turbo, lansat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt la începutul acestei luni. Tracţiunea integrală, direcţia activă pe puntea din spate, aerodinamica adaptivă, farurile full-LED şi cei 520 CP (560 CP in cazul versiunii 911 Turbo S) ai motorului boxer cu şase cilindri subliniază rolul noii generaţii 911 Turbo ca maşină de curse, maşină de zi cu zi şi standard de performanţă.

Jucând un rol foarte important, noul şasiu are o greutate redusă, iar ampatamentul este mai lung cu 100 mm, roţile fiind şi ele mai late cu 20 mm. Sistemul activ anti-ruliu (PDCC), care este introdus în premieră pentru modelele 911 Turbo, creşte performanţa dinamică şi mai mult.

GALERIE FOTO Porsche Roadshow: Și Carrera era galbenă!

Spectaculosul model a fost dezvelit în cadrul unei seri de gală, găzduite de Directorul General Porsche Central and Eastern Europe, Markus Eckermann şi de Directorul General Porsche Inter Auto România, Dana Cortina.

„Pentru marca Porsche, modelul 911 este un standard de excelenţă care şi-a început parcursul acum jumătate de secol şi care, în tot acest timp, a cucerit inimile iubitorilor de automobile sport din întreaga lume, inclusiv din România”, a declarat Dana Cortina. „Faptul că modelul Turbo, un adevărat ”dreamcar”, a fost prezentat în România înaintea altor pieţe mai mari, ne bucură şi ne confirmă poziţia importantă a ţării noastre pe harta Porsche. Îl sărbătorim şi noi, la rândul nostru, încadrându-l într-un spaţiu modern şi elegant, în care 911 Turbo îşi va putea întâlni fanii.”

Modelul Porsche 911 Turbo este acum disponibil în România începând de la 142.799 Euro (fara TVA).

GALERIE FOTO: Noul Porsche Panamera

Complexul Porsche Pipera, care a presupus o investiţie totală de 15 milioane de euro, are un spaţiu generos de expunere pentru o gamă foarte largă de modele ale unora dintre cele mai performante mărci auto din lume.

Cel mai mare complex auto de lux din Europa de Sud Est reuneşte mărcile Porsche, Audi, Bentley şi Lamborghini şi posturile de service aferente, dotate cu echipamente de ultimă oră, conform cerinţelor mărcilor.

Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 de metri pătrați, o suprafaţă construită de peste 11.500 de metri pătrați şi un depozit de piese de schimb de 2.100 de metri pătrați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii