Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Noul Peugeot 308 sosește în România în octombrie

308_1305STY012.jpg
Înaintea premierei mondiale de la Frankfurt din toamna acestui an, Peugeot a făcut publice astăzi primele imagini și informații oficiale cu noul său model model compact.

Fără a da foarte multe detalii tehnice Peugeot a prezentat astăzi primele fotografii cu noul său model compact. Acesta va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an și va sosi la vânzare în România foarte repede după acest moment, din luna octombrie.

Galerie foto: noul Peugeot 308

Cu o lungime de 4.25 metri, noul 308 va fi construit pe noua platformă modulabilă a grupului PSA – EMP2. El va fi produs la fabrica Peugeot din Franța, la Sochaux. Motorizările (despre care nu avem detalii momentan) vor proveni de la fabricile de la Tremery și Douvrin. Cel mai "eco" 308 va avea emisii poluante foarte mici – doar 85 grame de CO2 emise pentru 100 km parcurși. În funcție de motorizare și echipare, noul 308 va fi cu până la 140 kg. mai ușor decât actualul model.

La interior, conceptul de design "i-cockpit" amintește de liniile folosite de Peugeot pentru 208 iar în centrul atenției și al consolei centrale se află un display tactil uriaș de 9.7 inch diagonală. El va controla cele mai noi sisteme de entertainment ale grupului.

Peugeot a ținut să mai menționeze în această primă comunicare faptul că "aproape toate nivelurile de echipare" vor fi echipate standard cu faruri full-LED, 308 devenind astfel primul model "mainstream" din Lume echipat standard cu faruri full-LED.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii