Cautare
, Contributor

Muzică |
|

Noul musical despre viața prințesei Diana va fi disponibil pe Netflix

Cu trei deținători de Tony în echipă, noul musical despre viața prințesei Diana se anunță a fi un spectacol unic.  
165557175_734528623930156_6711210267463998664_n

Spectacolul Diana, A True Musical Story și-a amânat premiera, programată pentru 31 martie. Cel mai probabil, musicalul va debuta pe Broadway în decembrie, dar până atunci va fi disponibil pe Netflix, începând cu 1 octombrie 2021.

Spectacolul, care inițial a fost pus la punct de o mână de veterani de pe Broadway la teatrul La Jolla Playhouse, va fi filmat cu distribuția originală, dar fără public, la Longacre Theatre – unde se va juca din decembrie încolo.

Regia spectacolului este semnată de Christopher Ashley, deținătorul unui Premiu Tony pentru Come From Away, iar muzica și textul sunt semnate de un alt premiat cu Tony, keyboardistul formației Bon Jovi, David Bryan. Muzica va fi, așadar, pop-rock, în timp ce scenariul pune accentul pe triunghiul amoros Diana-Charles-Camilla și pe interviurile acordate de prințesă.

Coregrafia este semnată de Kelly Devine care a lucrat cu Ashley la Come From Away, iar rolul Dianei îi revine Jeannei de Waal. Camilla Parker Bowles este Erin Davie, Roe Hartrampf îl joacă pe prințul Charles, iar deținătoarea a două premii Tony, Judy Kayes, o interpretează pe regina Elisabeta a II-a.

Din cele 23 de numere muzicale ale show-ului, unul îi este dedicat așa-numitei revenge dress, rochiei create Christina Stambolian pe care Lady Di a purtat-o la un eveniment la care a participat chiar în seara în care soțul ei mărturisea într-un interviu televizat că o înșelase cu Camilla Parker Bowles.

Februarie 1981: Diana și Charles își anunță logodna
Jeanna de Waal și Roe Hartrampf în „Diana: A True Musical Story”
Judy Kayes, Jeanna de Waal și Roe Hartrampf

1994: prințesa Diana purtând „the revenge dress”
23 decembrie 1985. Surpriza Dianei pentru prințul Charles: un dans cu balerinul Wayne Sleep pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel.
Noiembrie 1985. Prințesa Diana dansează cu John Travolta la Casa Albă. Moment pus la cale de Prima Doamnă, Nancy Reagan.
 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii