Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Noul model de familie Dacia se va numi Jogger și va fi lansat pe 6 septembrie

Dacia Jogger, este un vehicul de familie, cu 7 locuri, polivalent, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie.
RJI_Reveal_Teaser_Naming_16x9_VI[2435]

Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg.

„Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi”, se arată în comunicatul celor de la Dacia.

Noul model va fi disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri și este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii, mai transmit reprezentanții Dacia.

Constructorul auto propune astfel un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii