Cautare
, Contributor

Auto |
|

Noul MAN TGX este camionul anului 2021

Noul MAN TGX a primit premiul “International Truck of the Year 2021!” (ITOY), unul dintre cele mai prestigioase acordate în domeniul vehiculelor comerciale.  
h-truck-man-tgx-itoy-2021-andreas-tostmann-1

Într-o ceremonie virtuală, Andreas Tostmann, CEO MAN Truck & Bus, a primit trofeul de la președintele ITOY Gianenrico Griffini. Juriul format din 24 de jurnalisti, reprezentând 24 dintre cele mai importante publicații specializate europene, au recunoscut noul MAN TGX ca fiind un vehicul extrem de avansat în ceea ce priveste confortul în timpul condusului, condițiile de muncă și trai, siguranță, eficiență în consum, conectivitatea, serviciile inovative, funcțiile de operare și display, a transmis compania într-un comunicat. 

“Premiul International Truck of the Year este o recunoaștere extraordinară pentru munca remarcabilă depusă de către echipa MAN. Echipa a muncit mai mult de cinci ani cu un singur obiectiv în minte: să dezvolte cel mai bun camion pentru șoferi și pentru clienți și să îl lanseze pentru a fi utilizat. Acest premiu râvnit demonstrează faptul că: Am reușit!”, a declarat mulțumit Andreas Tostmann, Chief Executive Officer MAN Truck & Bus în cadrul ceremoniei virtuale de premiere.

Membrii juriului numiți pentru a decide în ceea ce privește trofeul “International Truck of the Year” (ITOY) au avut posibilitatea de a cunoaște produsul MAN TGX în detaliu începând cu februarie 2020. 

Trofeul “International Truck of the Year” (IToY) a fost lansat inițial în 1977 de jurnalistul britanic și editorul revistei Truck, Pat Kennett.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii