FacebookTwitterLinkedIn

Într-o perioadă în care utilizatorii au din ce în ce mai multă nevoie de instrumente de ultimă oră, capabile să sporească productivitatea oriunde și oricând, Huawei îndeplinește și chiar depășește aceste așteptări cu noul HUAWEI MateBook X. Mai mic decât o hârtie A4, cu o grosime de numai 13,6 mm și o greutate de 1 kg, notebook-ul devine un Mobile Office ultra-portabil, ideal pentru persoanele care caută un mix reușit între performanță, design și confort.

Echipat în premieră cu un ecran FullView fără rame, design-ul laptop-ului HUAWEI MateBook X nu poate trece neobservat. Cu un raport ecran-corp ridicat, de 90%, notebook-ul poate afișa mai multe detalii decât un ecran 1080p, precum texturile mai fine ale pielii sau detaliile unui peisaj, îndeplinind cerințele de calitate ridicată a imaginii a consumatorilor moderni.

Creativitate și productivitate oricând și oriunde

Ecranul fără limite oferă o experiență captivantă, fie că utilizatorul lucrează, creează conținut sau vizionează filme. Astfel, notebook-ul este potrivit pentru orice stil de viață și orice activitate a utilizatorului, atât în ceea ce privește task-urile profesionale, cât și activitățile de relaxare preferate.

Camera ascunsă cu care este dotat HUAWEI MateBook X este un alt secret din spatele raportului ridicat ecran-corp. Spre deosebire de laptop-urile tradiționale, cu o cameră web poziționată pe rama superioară, HUAWEI MateBook X dispune de o cameră integrată în tastatură. Camera poate fi activată și dezactivată cu ușurință, printr-o singură atingere. Funcțiile de bază ale camerei sunt păstrate, iar design-ul asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru utilizatori.

HUAWEI MateBook X este extrem de subțire și ușor grație materialelor alese. Aliajul de magneziu-aluminiu de înaltă calitate folosit pentru HUAWEI MateBook X nu este doar ușor, ci și mai durabil, garantând că laptop-ul rezistă în timp. Datorită dimensiunilor reduse, notebook-ul poate fi ținut cu doar două degete, permițându-i utilizatorului să se bucure de acest instrumnent de lucru și divertisment oriunde s-ar afla: acasă, la birou sau în deplasare.

Noul HUAWEI MateBook X impresionează și prin senzațiile oferite atunci când este ținut în mână. Fabricat printr-un proces de finisare avansat, se deosebește, prin textura fină, de laptop-urile clasice, cu suprafață aspră.

Conexiuni infinite prin Multi-screen Collaboration

Chiar și cu telefonul într-o mână, utilizatorii pot deschide cu ușurință laptop-ul cu cealaltă mână și îl pot porni și debloca atingând butonul de pornire 2-în-1 cu amprentă digitală. Pentru a activa Multi-screen Collaboration, smartphone-ul poate fi așezat pe touchpad-ul FreeTouch.

Odată ce un smartphone Huawei este conectat la HUAWEI MateBook X, ecranul smartphone-ului este integrat în notebook cu o fereastră picture-in-picture. Pe lângă transferul rapid al fișierelor de pe smartphone pe laptop cu drag-and-drop, datorită afișajului tactil, această funcție îi permite utilizatorului să deschidă și să editeze fișierele din laptop direct pe smartphone.

Pregătit sau pregătită pentru o experiență revoluționară alături de noul HUAWEI MateBook X? Tehnologiile avansate și design-ul modern vor transforma activitățile de zi cu zi într-unele mai plăcute și mai ușor de gestionat. O nouă eră a inovației în materie de laptop-uri te așteaptă să o descoperi.

Pentru mai multe detalii despre specificațiile și prețul produsului, accesați: https://consumer.huawei.com.