FacebookTwitterLinkedIn

Huawei a lansat cea mai noua generație a notebook-ului HUAWEI MateBook X Pro,  ediția 2021. Laptopul vine echipat cu generația a 11-a de procesoare Intel Core i5 și i7, ce oferă o viteză mult îmbunătățită față de predecesorul său, și este aliatul ideal pentru consumatori atunci când vine vorba de muncă, activitățile zilnice și experianța de divertisment.

Printre cele mai interesante funcții ale notebook-ului se numără funcția Multi-Screen Collaboration, puterea sunetului surround, butonul de pornire cu amprentă și afișajul FullView cu o calitate a imaginii impecabilă, 3K HD, ce poate transforma laptopul într-un cinema portabil, mai ales că dispune de patru difuzoare care oferă un sunet excelent. Munca, dar și activitățile de zi cu zi sunt eficientizate datorită procesorului de generația a 11-a, care lucrează cu un nou sistem inteligent de răcire, oferind performanțe mult mai puternice ca în trecut.

Ușor și puternic, HUAWEI MateBook X Pro are un corp metalic ultra-subțire, lustruit prin procese de înaltă precizie asigurând o senzație fină și confortabilă la atingere, iar grosimea de 14,6 mm și greutatea de 1,33 kg, fac din noul notebook un partener ideal pentru muncă și activitățile cotidiene. HUAWEI MateBook X Pro este disponibil în două variante de culoare, Space Grey și Emerald Green, devenind accesoriul zilnic de care ai nevoie.

Transferul datelor și utilizarea concomitentă a dispozitivelor este foarte simplă prin folosirea funcției Huawei Share, care ajută utilizatorul de MateBook X Pro să se bucure de o experiență inedită bazată pe AI. Astfel, utilizatorul poate să-și folosească în mod facil și eficient telefonul împreună cu laptopul și poate să opereze până la trei aplicații mobile în același timp.

Totodată, MateBook X Pro are o memorie de 16 GB LPDDR4x și este echipat cu standardul Wi-Fi 6, ce oferă o rată de transfer de date de trei ori mai mare ca cea tradițională, chiar și în locuri aglomerate. Are o baterie durabilă și este echipat cu sistemul ingenios de gestionare a energiei pentru a te bucura de notebook-ul tău oriunde și oricând.

Produsul este disponibil în rețelele de retail ale partenerilor Huawei, începând cu prețul recomandat de 8.699 lei cu TVA inclus, dar și pe noul magazin propriu Huawei Online Store. Magazinul vine cu oferte de neegalat la lansarea să, printre acestea numărându-se cupoane pe până la 6.000 de lei pentru produse din online store. De asemenea, laptopurile MateBook D14 și MateBook D15, din familia MateBook Series, au parte de reduceri substanțiale de până la 1.000.