Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Noul experiment creativ Absolut Vodka, în patru milioane de reprezentări unice

image001.jpg
ABSOLUT UNIQUE este noua ediție limitată semnată de ABSOLUT VODKA, inspirată dintr-o idee provocatoare transformată într-un experiment artistic

Un bar cu 4 milioane de sticle de ABSOLUT diferite, o colecție unică de culori și stiluri pentru ca fiecare iubitor al mărcii să poată avea propriul său exemplar: aşa ar suna cel mai nou experiment creativ şi neconvenţional al celor de la Absolut Vodka.

Pentru a obține designul unic al fiecărei sticle din colecție, inginerii și artiștii ABSOLUT au modificat întreaga linie de producție, obținând astfel modelele complexe ce alcătuiesc fiecare sticlă ABSOLUT UNIQUE: 35 de culori și nuanțe diferite peste care s-au aplicat 51 de modele diferite. Rezultatul? Patru milioane de sticle unice și un număr unic înscripționat pe etichetă pentru fiecare dintre ele.

Reprezentații mărcii descriu astfel această ediție specială: „ABSOLUT UNIQUE este o combinație îndrăzneață între un experiment științific și unul de street art. La sfârșitul primei zile, linia de producție semăna mai mult cu studioul unui artist decât cu o distilerie. Până acum, ABSOLUT a colaborat cu artiști de talie internațională pentru edițiile limitate, însă de această dată artistul a fost însăși brandul. Consumatorii noștri sunt unici, astfel că ne-am dorit să le oferim tuturor o sticlă unică, la fel ca ei."

Vezi cum reușește un aparat sofisticat să dea culoare celor 4 milioane de sticle, de unde a pornit ideea și cum arată colecția, aici: 

 

Sticlele în culori vibrante au ajuns și în România (Carrefour, Real, Cora şi Mega Image), după data de 15 noiembrie.

ABSOLUT a câștigat, de-a lungul timpului, mai multe premii de design în cadrul unor competiții globale precum FAB award, Eurobest și Cannes Lions. Printre edițiile limitate de ABSOLUT amintim ABSOLUT MODE (2011), ABSOLUT GLIMMER (2010) și ABSOLUT ROCK (2009), precum și ediția inspirată de metropolele lumii – ABSOLUT LONDON (2012), ABSOLUT MIAMI (2012), ABSOLUT SF (2011) și ABSOLUT BROOKLYN (2010).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii