FacebookTwitterLinkedIn

Lucian Enaru va prelua funcția de Director General după 13 ani în cadrul echipei Schneider Electric.  De-a lungul timpului, Lucian a ocupat diverse poziții în vânzări și marketing, cea mai recentă fiind de  Director de Vânzări. Noua poziție reprezintă o ocazie de a implementa o nouă direcție strategică business-ului de peste 70 milioane de euro.

„Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală, într-un moment important pentru industria în care activăm. Obiectivul meu principal va fi acela de a promova soluțiile digitale în domeniul eficientei energetice și de a le oferi clienților și partenerilor noștri produsele, soluțiile și aplicațiile EcoStruxure, pentru eficiență și dezvoltare durabilă,” spune Lucian Enaru.

Marius Perisinaru se va dedica dezvoltării proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanță în management și leadership strategic.

„Am venit la Schneider Electric într-o perioadă de transformare. Rolul meu a fost să structurez organizația într-un nou context regional și într-un moment de redefinire a industriei.  Acest lucru a dus la consolidarea echipei și crearea unei culturi organizaționale solide, capabile să se adapteze și să susțină transformarea strategică globală. Consider că în acești patru ani am dezvoltat organizația locală, iar acum, când este într-o altă etapă și are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit să ducă mai departe planurile Schneider Electric,” spune Marius Persinaru.

Schneider Electric furnizează soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității.