Cautare
, Staff

Lideri |
|

Noul director general al NN Asigurări de Viață va fi, începând cu 1 iulie, poloneza Anna Grzelonska

Anna Grzelonska, în prezent Chief Operating Officer (COO) al Nationale Nederlanden (NN) Polonia, a fost numită în funcția de CEO al NN Asigurări de Viață în locul lui Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia, începând cu 1 aprilie 2017.
Anna Grzelonska_NN Asigurari de Viata

Mandatul acesteia va începe din data de 1 iulie 2017, fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). 

Marius Popescu, CEO-ul NN România, devine CEO-ul NN Turcia, din aprilie

Anna face parte din echipa NN din 2008, ocupând poziția de Marketing Services and Communications Director și având responsabilități în aria comercială a organizației până în 2014, când a fost numită COO (director de operațiuni) al NN din Polonia.

În această poziție, Anna Grzelonska a avut un rol cheie în repoziționarea NN pe segmentul de bancassurance, parte din piața asigurărilor de viață din Polonia.

De-a lungul anilor, Anna a acumulat vaste cunoștințe privind piața asigurărilor din Europa Centrală și de Est, fiind un promotor al schimbării în organizație.

Marius Popescu, director general al NN Asigurări de Viață: „Tot mai mulți români vor siguranța de a beneficia de servicii medicale de calitate”

Ca director general al NN Asigurări de Viață, aceasta va conduce echipa locală, concentrându-se pe continuarea dezvoltării companiei și întărirea avantajelor competitive ale acesteia pe piața din România.

Prezentă de 20 de ani pe piața din România, NN are 2,2 milioane de clienți pe asigurări de viață și sănătate, precum și pensii obligatorii și facultative. 

Pentru NN, 2016 a fost cel mai bun an din ultimul deceniu, cu indicatori de business peste nivelul de dinainte de criză

NN a raportat, anul trecut, prime brute subscrise în valoare de aproape 662 de milioane de lei pe segmentul asigurărilor și active totale de peste 12 miliarde de lei pe segmentul pensiilor private.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii