Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Servicii financiare |
|

Noul director general al Gras Savoye România

Photo_Anca_Roscaneanu.jpg
Anca Roşcăneanu a preluat funcția de director general al Gras Savoye România, companie de consultanţă în managementul riscului şi brokeraj în asigurări. 

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, Anca Roșcăneanu s-a alăturat companiei în iulie 2013. “Potenţialul şi rezultatele de până acum ale echipei de specialişti ai Gras Savoye, precum şi oportunităţile din piaţă m-au determinat să mă alătur companiei cu încredere că  vom contribui cu succes la ritmul de creştere al grupului. Provocarea în acest moment este dată de contextul economic actual care este caracterizat de o reaşezare şi de o schimbare de optică a companiilor,” a declarat Anca Roșcăneanu.  

“Profilul profesional şi viziunea doamnei Roşcăneanu ne-au adus convingerea că este persoana potrivită să gestioneze împreună cu echipa din România programele existente şi să dezvolte noi soluţii personalizate pentru companiile care activează pe piaţa locală. Consultanţa în managementul riscului este motorul de creştere al domeniului asigurărilor şi, având în vedere planurile de dezvoltare ale grupului în această zonă, ne-am dorit un profesionist foarte bine ancorat în piaţă”, a declarat Nolwenn Allano, Regional Managing Director al Gras Savoye pentru Europa de Est, Turcia, Georgia şi Irak.

Gras Savoye România este jucător de top pe segmentul de clienţi corporate şi gestionează în prezent riscurile pentru peste 300 de companii, atât clienţi locali cât şi internaţionali. În anul 2012 Gras Savoye România a plasat prime în valoare de aproximativ 57, 6 milioane lei, iar în primul semestru al anului 2013 a plasat prime în valoare de 35, 9 milioane lei, în creştere cu circa 11 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii