Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Noul CEO al TotalSoft: Compania va fi reorganizată în două divizii separate până la finalul acestui an

Principalele obiective ale lui Yusuf Önder Eren, cel care ocupă de trei luni funcția de CEO al TotalSoft, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software din România, sunt reorganizarea companiei în două divizii separate de business și standardizarea produselor Charisma pentru a fi ușor de implementat de către parteneri.
 aboneaza-te
image12

„Cele două unități de business vor fi diferite, vor avea directori executivi diferiți care vor raporta CEO-ului. Vor funcționa ca două companii diferite, care vor fi responsabile de propriile creșteri și pierderi. Directorii executivi vor avea rolul unor manageri generali, vor fi responsabili de bugetele lor”, a spus Eren în cadrul unei întâlniri cu presa.

Cele două divizii sunt Enterprise Application Solution (EAS) și Financial Services Unit, având ca produs principal Charisma Leasing. Reorganizarea a început deja și se va finaliza până în luna decembrie 2017, urmând ca în următorii doi ani cele două unități să devină stabile, a mai spus acesta.

Divizia de Enterprise Application Solution este condusă de Dania Șelaru, în timp ce, pentru cealaltă divizie, TotalSoft încă se află în proces de recrutare.

Noul CEO al TotalSoft a menționat că nu are de gând să reducă numărul angajaților, care în prezent sunt 470, ci dimpotrivă, își propune să mai facă angajări.

„Celălalt target pe care îl am este să standardizez produsele Charisma, care să poată fi ușor implementate de partenerii de business. Acestea sunt principalele două obiective”, a mai spus Eren.

Standardizarea produselor se va face până în primul trimestru din 2019.

Compania TotalSoft a fost fondată de Liviu Drăgan, care a renunțat la funcția de CEO al companiei în luna iunie, fiind înlocuit de Eren. Aceasta a fost înființată în 1994, iar anul trecut a fost cumpărată de Logo Yazılım, ce mai mare furnizor independent de software din Turcia.

Yusuf Önder Eren are peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, ocupând anterior funcții executive în mai multe companii internaționale în diferite domenii. Acesta este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani.

TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală. Compania furnizează soluții ERP din România și soluții software pentru industria de leasing. Cele mai importante produse ale TotalSoft sunt Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma CRM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii