FacebookTwitterLinkedIn

Blancpain, Breitling, Breguet, Cartier, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, TAGHeuer, Vacheron Constantin, Zenith, Fabergé și Maria Granacci sunt prezente pentru întâia oară sub cupola unui singur magazin. Astfel, Cellini Grand Boutique reunește cele mai actuale colecții de ceasuri și bijuterii, permițând consumatorilor din România să facă cele mai potrivite alegeri.

De asemenea, Cellini completează oferta și prin surprizele pe care le-a pregătit pieței locale, alături de noua experiență de shopping oferită prin relansarea site-ului www.cellini.ro, precum și de programul  Cellini Club Extravaganza. Situat la parter, la locul de întâlnire dintre cele două esplanade principale ale centrului comercial Băneasa Shopping City, magazinul oferă acces la întreaga gamă de produse și privilegii marca Cellini.

„Prin deschiderea acestui nou magazin, Cellini duce mai departe misiunea începută în 1999, aceea de a dezvolta piața de ceasuri și bijuterii din România în mod coerent și autentic, într-o manieră care să permită publicului să aibă acces atât la produse de cea mai înaltă calitate, cât și la experiența completă a unei achiziții” , a declarat Dragoș Nicolae, CEO Cellini Group.