FacebookTwitterLinkedIn

Noul device 2 în 1 are un display de 12 inci de 1920×1280 IPS cu un înveliș antireflexie și antiamprente. Dar când vine vorba de touchscreen, ceea ce atrage atenția este stiloul Wacom Active Electrostatics TruPen, care oferă 2.048 niveluri de presiune și funcționează cu software-urile Microsoft Office și Edge preinstalate, împreună cu cele ale Toshiba, desigur. Toshiba susține că hardware-ul reproduce acel sentiment de a scrie pe hârtie cu un pix real, stylus-ul Wacom fiind cu siguranță unul dintre cele mai bune.

În ceea ce privește specificațiile, device-ul este dotat cu un procesor 1.44 GHz Atom și are 4GB memorie internă. Fără tastatură, tableta cântărește 569 de grame și măsoară 6.6 milimetri. Cu tastatură, aceasta ajunge la 996 de grame și 14.9 milimetri.

Noul DynaPad este valabil la precomandă în Japonia, astăzi, dar nu va fi disponibil în SUA și Europa până în 2016. Compania încă nu a vorbit despre cât va costa, totuși se vehiculează că înainte de taxe prețul va fi în jurul a 1.000 de dolari.